PDA

View Full Version : Toki wo Kakeru Shoujo (The Girl Who Leapt Through Time)


Muza chan
15th November 2007, 12:19
Cel mai bun film al anului 2006, dupa parerea multora (si a mea). Un film care trebuie neaparat vazut.

Ce poate iesi dintr-o mica idee (care a fost folosita de atatea ori in proza SF) daca stii cu adevarat ce faci. Filmul e o bijuterie, rar mi-a fost dat sa vad ceva care m-a impresionat atat de mult... cata candoare si cat de frumos e spusa povestea... si Makoto... cat de scumpa si cat de expresiva... cat de bine sunt redate starile... demult nu mai mi-a placut un personaj atat de mult... are atata energie si daruire si se zbuciuma continuu... o iubesti practic din prima clipa.

Ce e extraordinar la Makoto e ca nu schimba lucruri numai pentru ea, ci si pentru cei din jur... pentru prieteni... pentru cei la care tine...

Cred ca fiecare ne regasim cumva in Makoto, fiecare din noi probabil ca si-ar dori sa poata sa faca asta, macar odata, eu sigur imi doresc asa ceva... as sari... exact ca Makoto... time waits for no one... (grozave salturile... cat de hotarata e de fiecare data... si cat de ingenios au gasit locurile din care sare...) .

Pana acum favoritele mele erau filmele cu tema Ziua Cartitei, care se jucau si ele cu timpul, dar The Girl Who Leapt Through Time le intrece pe toate, prin impresia puternica pe care o lasa.

REDDEVIL
15th November 2007, 21:26
+1! Gr8 anime! Recomand la totzi :)

BlackCross
15th November 2007, 22:24
Yep, fain anime, recomand.

Kuroda
16th November 2007, 00:40
+1, Yep, fain anime, recomand.:laughat:

Comentariile sunt foarte puternice!:rofl:OK

Mie imi este greu sa decid ce mi-a placut mai mult. "Drawing'ul" ori "Storyboard'ul". :?:. Partea vizuala "drawing'ul" este FOARTE buna, insa nu impresionanta. Scenariul...m-am ashteptat la mai multa drama, chiar dac' este un subiect interesant [uneori ash fi vrut sa dau timpul inapoi ca sa schimb ceva, insa...] este putzin lipsit de scanteie.

Acum ce mi-a placut: Mi-a placut scena din Muzeul Natzional din Tokyo. Am ramas impresionat de critica asupra tabloului neterminat [shtitzi voi care].
Mi-a placut foarte mult cum a fost redata vara!. Am simtzit atmosfera anotimpului, timpului shi a dispozitziei, ceva foarte familiar!!!

Neko
20th November 2007, 22:32
Definitely one of my favourite anime movies. It included both funny and sad moments, and Makoto is the type of character that I like very much. She used her skill for personal, childish and useless things and in the end realized that time is not a toy to play with, a general issue actually. The touching storyline is what impressed me the most in the movie. Must see~!

november
6th December 2007, 02:52
de acord! e prea dragutz!! pauzele ii ofera destula drama, dupa parerea mea. destula ca sa ramana si destula comedie.
kuroda, la capitolul "tablou" +1

moon-bird
8th December 2007, 20:55
Tocmai azi am terminat sa-l privesc si mi-a creat intr-adevar o impresie puternica. Makoto este, dupa cum a spus si Muza-chan si restul, un personaj pe care il indragesti din prima clipa, care are o fire aparte-copilaroase dar tot odata atit de matura! Personal m-a impresionat parte in care timpul era oprit...intr-adevar cam trist. Ultimul moment, in care i se spune sa-l astepte in viitor era "touching" ca sa spun asa, aproape imi venea sa pling si mie.
Desi nu prea am privit multe anime-uri de lung metraj, acesta este cel mai bun anime, de la Ergo Proxy incoace...smth made 4 the soul...

devil may cry
11th December 2007, 20:18
Toki wo..... NO COMMENTS.
LOVE IT :love: :loves: :)

kiyo
11th December 2007, 21:10
kawaiii :love: iubirea aici e descrisa atat de pur si inocent:please: RECOMAND

Shinju
12th December 2007, 10:46
da, vad ca multa lume iubeste acest anime.
hai sa va spun ce mi-a placut mie la el. faptul ca in timpul scurt din film gasesti atatea lucruri din care sa inveti... copila invata intr-un timp asa de scurt ce e important in viata... ca orice faci are intr-un fel sau altul impact asupra mediului inconjurator, ca daca incerci sa faci un bine schimband cursul normal al lucrurilor tot se ajunge la un alt rau...

zicea muza-chan ca Makoto nu schimba lucrurile numai pt ea, ci si pt cei din jur. sunt de acord si as mai vrea sa mentionez ca le schimba pt ea la inceput. apoi incearca sa repare propriile greseli sau sa rezolve problemele prietenilor. incet incet isi da seama ca e mai important ce simte altcineva decat budinca din frigider....

sameer
29th December 2007, 00:39
vad ca toti lauda acest anime!!!deci am sa-l privesc si eu,chiar acum am inceput sa-l dowload-ez de pe torrents