PDA

View Full Version : Paprika


Muza chan
15th November 2007, 12:26
In competitie cu The Girl Who Leapt Through Time, pentru cel mai bun film al anului 2006, un film de valoare, un pic mai greu, care nu este pentru toata lumea, un film de arta.

A fost o incantare. O nebunie... un joc al imaginatiei. Preferatele mele sunt scenele in care care spatiul se curbeaza... si se trece in alta lume. Combinatia de vis cu realitate iti da posibilitatea sa inventezi orice... de la scene extraordinar de frumoase cum e cea cu Paprika plutind printre nori, la scenele grotesti cu alaiul de papusi. Se joaca continuu cu mintea noastra, ce e vis, ce e realitate, oare se vor contopi la un moment dat... sau nu... O visare pana la dementa combinata cu deductii logice, asa ceva rar gasesti. Cu asta pe mine m-a cucerit total. Adica, sunt scene in care logica e rece, intrerupte apoi de scene de nebunie inexplicabila. Plus avalansa de sentimente contradictorii... care vine continuu peste tine... amestecandu-se...

Remarc interpretarea foarte buna a lui Megumi Hayashibara, doua fete asemanatoare si totusi diferite... a fost o incatare s-o aud din nou.

O productie Madhouse, cu acelasi stil de desen incatator.... incepand cu personajele si terminand cu background-urile... ce mult imi place stilul...) Si melodia de final... cu sunete care-ti raman intiparite in minte. Se joaca in continuare cu mintile noastre.... prin ritmul obsesiv.

Qwerty
15th November 2007, 16:00
Анимэ просто улёть!Красочна,ярка с сюжетом интересным,режисёр мозна сказать выпустил свою фантазию наружу потомучто весь филм идёть как яркая сказка...
одинь их немногих филмов-анимэ которые мне понравился!

Yuna-Ina
29th March 2008, 22:39
:sweet: Mi-a plakut mult, calitatea deosebita, melodia de la inceput m-a rupt cu totul. Personajele foarte bine conturate, fiecare cu propriul caracter, tip de actiuni si nu mai spun kit de interesant au aratat iluziile din vise ce devin un fel de realitate, superb! M-a fascinat mult!:sweet:

moon-bird
7th April 2008, 16:08
yay, and i just wanted to make a topic 'bout this anime!!!

just finished watching it and i loved it. what muza-chan is most definetelly right. if i'm not mistaken it's almost the same studio or in any case the same drawing way as in Paranoia Agent, the idea of double personality made me realise that+ the drawing mode.

It's one of the best anime-movies. it really plays with your mind and dosen't let u make the difference between reality and dreams...a must see 4 sure!!! :)

BlackCross
7th April 2008, 20:42
Îl am în High Definition de vreo lună, cum termin cu Dexter cred că-l voi privi...