PDA

View Full Version : Samurai Champloo


Muza chan
23rd November 2007, 11:58
Facut de Watanabe, acelasi regizor care a facut Cowboy Bebop, Samurai Champloo se adreseaza fanilor acestei serii. Un anime cu samurai si muzica hip-hop, mai neobisnuit.

Fascinant pentru mine e modul in care spune povestea, faptul ca fiecare episod e altceva, astepti tot timpul sa afli date din trecut, sa poti sa-ti explici niste lucruri relativ la cei 3, date care vin, criminal de lent. Dar exact cand trebuie. La sfarsit pot spune ca am aflat tot ce ma intereseaza, ii cunosc bine pe cei 3. Si, cel putin eu, am gustat si episoadele nostime, cum a fost cel cu baseball-ul.

OST-ul e potrivit cu anime-ul. Eu nu-l pot asculta separat, cum fac la alte anime-uri, pentru ca nu e genul meu de muzica, dar e bine folosita muzica in anime. Eu am acceptat de la primul episod stilul de muzica, m-a socat intro-ul, dar am privit ca pe ceva original. Si am descoperit ca si restul muzicii e bine aleasa. Ca si ideea de grafitti, care tine tot de curent.

Adversarii lui Champloo, ii reproseaza, in general ca nu are un story. Ba are, si inca foarte bine facut. Doar ca nu e in stilul clasic, e cumva pe stilul filmelor de arta. De fapt, ca sa apreciezi la adevarata valoare un film de genul asta trebuie sa-ti placa filmele de arta, unde lucrurile se desfasoara incet, povestea se spune mai neobisnuit. E normal sa nu le placa celor care vor un action movie cu samurai. Cei care-si doresc asa ceva sa stea departe de Champloo... ca nu au cum sa-l aprecieze.

Qwerty
23rd November 2007, 15:29
Анимэ получилься хорошои,под атмосферы хип-хопа,тоесть агресивен,дёрган и полон бунтарством.Персонажи получились ярками, тока помоему их там только двое потомучто Фуе на мои взгляд не имееть ничего ни характера ни истории просто что-то вроде тропиниичка по которыии продвигаеться сюжеть...

ziGGy
23rd November 2007, 18:36
great anime
i liked every single bit of it
10/10 for me :)

devil may cry
29th November 2007, 20:05
suki Samurai Champloo, the graphics are great, really original !:) :love:

Lopata
31st October 2009, 14:43
saw 5 episodes, liked it, the characters and the animation is perfect o_O
demult n-am văzut așa ceva calitativ x)

Kratos
31st October 2009, 16:01
Animația în lupte e super. Datorită acestui fapt luptele sunt chiar spectaculoase :nosebleed:

Lopata
31st October 2009, 16:08
damn și voice acting-u lui Mugen e al lui Zoro/Date :))
he's like luffy here lol) crazy one

BlackCross
31st October 2009, 17:59
saw 5 episodes, liked it, the characters and the animation is perfect o_O
demult n-am văzut așa ceva calitativ x)
Ye, epic anime ^o^