|
|
#271 |
|
raging lunacy
![]() |
De pe extern scot cu 5-7 MB/s. In schimb nu am de asteptat seederi + mult mai multe torrente, sunt si rare.
Cat despre ME2 am uitat... there are no grenades, no fucking grenades, can you imagine that?! >.< Pff, that's uber-lame! No way to fish out enemies...
|
|
|
#272 | |
|
~Silent Hill's Kira~
![]() |
Quote:
![]() Am încercat BioShock 2. Atît e de plăcut să te reîntorci în Rupture . IGN zicea că grafic e mai slab ca 1 parte. Într-adevăr, în B1 se simte o superioritate în calitate.
|
|
|
|
#273 |
|
raging lunacy
![]() |
Black Cats sucks. N-are seederi la torrente rare si jocurile apar mai greu decat pe alte trackere ca RevoTT sau TL.
|
|
|
#274 |
|
Elder
![]() |
Kratos pot să-ți dau invite pe xtremespeeds.net dacă vreai
![]() mă folosesc de el) apare totul foarte repede și cu doh de seederi) e foarte organizat și nu sunt dublări/fake-uri sau alt crap ) http://xtremespeeds.net/signup.php?i...78&type=invite |
|
|
|
|
|
#275 | |||
|
Honored Member
![]() |
Quote:
eeeeh pe unii si BC-Games e bun , caci pe TL sau RevoTT aproape nimeni nu doreste sa se imparta cu vre-un invite ... (( Quote:
apropo pot sa ma folosesc si yo de invite-ul dat ?! ![]()
|
|
|
|
|
#276 |
|
raging lunacy
![]() |
Da' cand eu nudemult strigam in gura mare pe FB/Twitter ca dau invite-uri unde erai!? ^^ Deja asteapta pana voi avea iarasi si-ti voi da.
|
|
|
#278 | |
|
Honored Member
![]() |
nope ... doar am apasat pe link si gata , dar de inregistrat nu m-am inregistrat
. Numai nu spune ca deja sa cheltuit codul invite-ului dat !? o.O
|
|
|
|
|
#279 |
|
Elder
![]() |
^ah, înseamnă că alt cadru s-a folosit de el -_-
unul cu emai-lul mast-raid@windowslive.com dă-mi email-ul tău în pm să-ți dau inv |
|
|
|
|
|
#280 | |
|
raging lunacy
![]() |
Quote:
|
|